Minä ja villani

Tervetuloa seuraamaan blogiani! Olen Felix, nykyinen turkulainen. Sain tarpeekseni kiireisestä ja hektisestä elämästäni Helsingissä ja päätin tehdä radikaalin muutoksen. Tämän päätöksen innoittamana ostin villan eli hulppean omakotitalon Turusta ja täytyy sanoa, että en ole katunut päätöstäni hetkeäkään. Olen niin innoissani uudesta kodistani, että haluan jakaa elämääni nyt myös blogin välityksellä. Huvilaan muuttamisen jälkeen on tapahtunut todellakin kaikkea jännittävää. Ylpeänä uuden kodin omistajana haluan kertoa tietysti uudesta kodistani, mutta hieman myös muustakin elämästäni.

Oman asunnon ostaminen on kuitenkin yksi elämän isoista päätöksistä – ja kohokohdista. Villan ostaminen ei ole ihan kaikista tavallisin ratkaisu ja ostopäätökseni on herättänytkin kiinnostusta lähipiirissäni. Myös muutto toiseen kaupunkiin on ollut iso muutos elämässäni. Näin upean kodin takia olisin ollut tietysti valmis muuttamaan, minne tahansa, mutta olen asettunut Turkuun hyvin ja viihdyn täällä erinomaisesti. Asettumistani on helpottanut mukavat naapurit ja se, että olen saanut runsaasti uusia kavereita.

Pakoon kaupungin vilskettä

Olen ollut aina eräänlainen tee se itse -mies, joten olen ollut aivan innoissani siitä, miten olen päässyt tekemään kodistani oman näköistäni. Villani oli todella hienossa kunnossa ja upean näköinen jo sen ostaessani, mutta pienet fiksaushommat ovat jo itsessään aivan loistavaa vastapainoa päivätyölle. Kotini ympäristö on mahtava ja se tarjoaa erilaisia virkistys- ja ulkoilumahdollisuuksia. Olenkin ulkoillut runsaasti nyt täällä asuessani. Ja on tässä tullut tehtyä jo yksi ikimuistoinen telttailumatka! Ehkäpä kerron tästä reissusta joskus vielä teille blogini lukijoillekin.

Vaikka minulle on kaikkea hauskaa ehtinyt sattuakin, ei elämäni ole pelkkää toimintaa. Olen onnellinen siitä, että olen päässyt pakoon kaupungin vilskettä. Vanhaan kotipaikkaani Helsinkiin verrattuna täällä Turussa on ihanan rauhallista. Vietän nykyään niin paljon enemmän aikaa kotona kuin ennen. Välillä tuntuu, että en millään malttaisi jättää residenssiäni hetkeksikään. Huomaan joskus vain kuljeskelevani ympäri villaa ihastelemassa eri huoneita. Minulla käy runsaasti myös vieraita ihastelemassa kotiani ja viettämässä illanistujaisia kanssani.

Tuttavat rakastavat vierailla kodissani

Ystävien ja sukulaisten kanssa on mahtavaa tehdä kaikenlaista. Kun nyt minulla on kunnolla tilaa, on täällä neliöitä myös harrastuksilleni. Toki keskitymme usein myös pelkkään hyvän ruuan ja viinin nauttimiseen sekä pitkiin keskusteluihin. Asuntoni ei ole luonnollisestikaan vielä aivan valmis, esimerkiksi kaikkia haluamiani huonekaluja en ole vielä ostanut. Sisustamista pidetään aivan turhaan naisten puuhana! Kyllä mieskin voi siitä nauttia. Täällä on niin paljon isoja ikkunoita, että esimerkiksi oikeanlaisten, tyylikkäiden verhojen ostamiseen on kulunut melko paljon aikaa.

Haluan tietysti, että täällä on tyylikästä, kertoohan koti niin paljon myös omistajastaan. Itse villan lisäksi minulle on aivan uutta, että minulla on nyt iso piha. Oma piha tuntuu aivan luksukselta! Vietän siellä paljon aikaa. Enkä olisi ikinä uskonut, miten paljon pidänkään pihatöistä. Tällainen minä siis olen: Felix, onnellinen villan omistaja! Pääset seuraamaan elämääni ja uusia kuulumisiani kodistani tämän blogin kautta. Toivottavasti siis seuraat blogiani ja kirjoituksiani myös jatkossa.